Tekeningen in opdracht

Tekeningen en schilderijen in opdracht

Al vanaf heel jongs af aan ben ik altijd aan het tekenen en schilderen geweest. Veel heb ik geleerd van mijn oma die dezelfde passie deelde, veelal waren we dan met aquarelverf bezig of met het aanleren van technieken als lichtval en perspectief.

Op latere leeftijd ben ik zelf verschillende technieken gaan proberen en begon ik met het natekenen van mijn eigen huisdieren. En met de passie voor paarden konden deze natuurlijk niet ontbreken bij het tekenen en schilderen.

Tot op de dag van vandaag is tekenen en schilderen voor mij nog altijd een hobby die ik graag uitoefen. Elke vakantie gaat er iets aan tekenmateriaal mee en vind ik in het uren lange tekenen mijn ontspanning. Mijn interesse gaat nog altijd uit naar het tekenen en schilderen van paarden, honden en andere dieren.

Mij kan je terecht voor een tekening of schilderij in opdracht. Hiervoor werk ik voornamelijk vanaf een foto. Voor het werken in opdracht is er keus uit 3 verschillende materialen. Tevens zijn er vrije werken te koop kijk daarvoor in de galerij.