Over DDapper

IMG_1461Ik ben Nelleke Hienekamp, geboren op 30 juli 1987. Al jaren heb ik een grote passie voor paarden. Toen ik in 2012 afstudeerde als Vaktherapeut Beeldend wist ik dat ik mijn therapiekennis ook wilde gaan gebruiken voor therapie in combinatie met paarden. Begin 2015 heb ik hiervoor mijn opleiding tot Paardencoach gehaald en heb ik DDapper opgericht.

DDapper

Met DDapper wil ik op een laagdrempelige manier hulp bieden of een extra zetje in de rug geven aan diegene die dat nodig heeft, zodat je weer DDapper de wereld tegemoet kunt gaan.

Door gebruik te maken van beeldende therapie, paardencoaching en mijn ervaring als begeleiding kan ik een breed aanbod aan hulp leveren. DDapper heeft niet een fysieke praktijk om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen werk ik samen met verschillende instellingen. Zo zijn er verschillende locaties waar ieder terecht kan.

DDapper richt zich niet op een speciale doelgroep iedereen is welkom. En voor iedereen zal er een individueel plan opgesteld worden. Wel zal DDapper projecten opzetten gericht op een specifieke doelgroepen. Een hiervan zal zijn rondom het pesten op basisscholen.

Mochten er vragen zijn over DDapper? Schroom niet en mail mij op Info@DDapper.nl