DDapper voor thuis

Het is een bizarre tijd waarin we ons moeten houden aan de geldende maatregelen. Voor kinderen maar ook zeker voor ouders is dit vaak ingrijpend. Zoals gedeeld met alle ouders doet DDapper er alles aan de zorg zo goed mogelijk te continueren.

Naast de onderstaande mogelijkheden is er ook deze pagina en de facebookpagina van DDapper. Hier zal ik ouders en kinderen op de hoogte houden met foto’s van de dieren, maar ook met leuke activiteiten, coachende vragen enz.

Huidige mogelijkheden voor begeleiding bij DDapper:

  1. Online sessies therapie en coaching. Dit gebeurt in overleg met een passend online netwerk waar videobellen mogelijk is.
  2. Ondersteuning voor de ouder/verzorger in deze uitzonderlijke situatie. Hiervoor is op maandagmorgen tussen 10 en 11 uur het ouderspreekuur. Telefonisch ben ik bereikbaar voor alle vragen.
  3. In samenwerking met Buitengewoonkids is er een werkboekje uitgebracht met leuke opdrachten en activiteiten voor thuis. Klik op de link Werkboekje voor thuis. Werkboekje 2: Hoera het is lente!
  4. De paginas op www.DDapper.nl en de facebookpagina van DDapper.

3 April 2020
Bij welke kudde zij jij je het meest op je gemak voelen?
Klik op de foto voor een vergroting om de kudde’s goed te kunnen bekijken.

31 Maart 2020

En daar is weer een leuke activiteit! Teken je mee?


27 Maart 2020
De tweede week thuis zijn zit er voor iedereen op. Voor het weekend hier nog een leuke opdracht met muziek! Leef je uit en ik ben benieuwd naar de resultaten.

24 Maart 2020

Vandaag beginnen we met deze pagina die uit zal breiden met allemaal, leuke weetje, foto’s, activiteiten en meer.